Antibiotikumot tartalmaz
Vényköteles termék
Alphaderm Plus 30 ml
Alphaderm Plus 30 ml

Alphaderm Plus 30 ml
ALPHADERM Plus külsoleges oldatos spray kutyák részére A.U.V.

Vényköteles termék
Termékkód: ALPH1
Nettó súly / db 40 gr
Bruttó súly / db 50 gr
Vonalkód: 5999566390135
Márka: Alphaderm

Helyettesítő termékek

Általános
Mennyiségi egység
30
Mértékegység
Ml
Faj
Kutya
Gyógyszer
Hatóanyag
Ketokonazol, Marbofloxacin, Prednizolon
Indikáció
Antibiotikum tartalmú készítmény, Bőrgyógyászati készítmények

Tippek és trükkök

 • HISZEM, HA LÁTOM! ALPHADERM PLUS SPRAY.

   

  Hiszem, ha látom! AlphaDerm Plus Spray.

  A kutyát 2018. március végén hozták be a rendelőbe. Jó általános állapotú, láztalan kétéves keverék. A nyakán a jobb oldalon 8 cm átmérőjű, gyulladt, szőrhiányos terület volt, amelyet intenzíven vakart. AlphaDerm kezelést indítottunk, és visszarendeltük az állatot kontroll vizsgálatra.

   

  AlphaDerm Plus Spray: Hiszem, ha látom!

   

   

 • ALPHADERM SPRAY? HISZEM, HA LÁTOM!

  Alphaderm Spray? Hiszem, ha látom!

  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről! A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében. Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.

  A mondás egyidős az emberiséggel – elég csak Tamás apostol szavaira gondolni:


  Mondának azért néki a többi tanítványok: Láttuk az Urat. Ő pedig monda nékik: Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem. (Jn. 20:25.)


  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről!
  A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében.
  Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.
  A sebtoalett elvégzése után AlphaDerm Plus Spray terápiát indítottunk. A két kép a kezelés előtt és 7 nappal később mutatja a bal fülön lévő elváltozás állapotát. Láthatóan a jobb fülön is hasonlóan eredményes volt kezelés.

  Mondják is, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, és azt is, hogy a Photoshop csodákra képes – próbáld ki Te is az AlphaDerm Spray-t, ha eddig nem használtad volna!


  Felhasznált forrás:
  Szent Biblia. Ford. Károli Gáspár, Vizsoly, 1590

   

Hasonló termékek