Mosó- és fertőtlenítő szolgáltatás

Az Alpha-Vet Kft. Agrár- és Biotechnológiai Divíziójának Hygitech üzletága saját mosó és fertőtlenítő csapattal növeli az állattartó telepi higiéniai biztonságot és ezáltal javítja a termelési hatékonyságot. 

Az 50 főből álló csapat, országos lefedettséggel segíti az állattenyésztőket, akár a szerviz periódusban történő általános takarításról, akár a telepürítéssel járó mentesítésről legyen szó. 

Az állattenyésztő partnerek legnagyobb problémája a nem megfelelő minőségű és mennyiségű munkaerő, melynek két fő oka az agráriumban jelenlevő munkaerőhiány, valamint a technológiai fejlesztések következtében kialakult automatizáció, mely csökkentette a telepekkel kapcsolatos munkakörök mennyiségét. 

A telepfelmérést követően, figyelembe véve a sajátosságokat, továbbá igényeket, szakreferens kollégánk egyedi protokoll javaslatokat készít. Az elfogadást követően csapataink ezen protokollok alapján végzik el a szolgáltatást. 

Kollégáink a mosás/fertőtlenítés során kereskedelmi forgalomban nem kapható, saját építésű és fejlesztésű magasnyomású berendezésekkel, komplett rendszerekkel dolgoznak, melyekkel minden teleptípuson, a körülményekhez igazítva, képesek elvégezni a legegyszerűbb, alapvető mosást, illetve a speciális eljárást igénylő munkákat is. 

A szolgáltatás elvégzéséhez 2018-ban kezdtük el kifejleszteni saját tisztító- és fertőtlenítő termékcsaládunkat, mely egy több, mint két éves kísérleti periódust követően került piaci forgalomba.