Antibiotikumot tartalmaz
Vényköteles termék
Alphaderm Plus 100 ml
Alphaderm Plus 100 ml

Helyettesítő termékek

Általános
Mennyiségi egység
100
Kiszerelés
100ml
Besorolás
Állatgyógyszer
Mértékegység
Ml
Faj
Kutya
Gyógyszer
Hatóanyag
Ketokonazol, Marbofloxacin, Prednizolon-bázis, Prednizolon-bázis, Marbofloxacin, Ketokonazol
Indikáció
Antibiotikum tartalmú készítmény, Bőrgyógyászati készítmények
Gyógyszerforma
Külsőleges oldatos spray

Hatóanyag: (1 ml spray tartalmaz)

Marbofloxacin 1,025 mg Ketokonazol 2,041 mg Prednizolon 0,926 mg Gyógyszerforma: külsőleges oldatos spray Célállat faj: kutya Javallat: Kutyák akut bőrgyulladásának kezelésére, amennyiben a marbofloxacinra érzékeny Pseudomonas aeruginosa vagy Staphylococcus pseudointermedius és a ketokonazolra érzékeny Malassezia pachydermatis által okozott kevert fertőzés bizonyított. Adagolás: Csak külsőleges alkalmazásra. Használat előtt felrázandó. A készítmény ajánlott adagolása kutyáknál az adagolófej kétszeri pumpálása (két pumpálás egyenértékű kb. 0,2 ml-rel) naponta kétszer, 14 napon keresztül. A spray-vel 5 cm x 5 cm-es bőrfelület körülbelül 10 cm-es távolságból, 10 x 10 cm-es terület körülbelül 30 cm-es távolságról kezelendő. A termék alkalmazása előtt a szőrt vagy a szennyeződést a kezelt felületről el kell távolítani Kiadhatóság: állatorvosi rendelvényre. Kiszerelés: 100 ml pumpás műanyag flakonban.

Tippek és trükkök

 • ALPHADERM SPRAY? HISZEM, HA LÁTOM!

  Alphaderm Spray? Hiszem, ha látom!

  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről! A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében. Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.

  A mondás egyidős az emberiséggel – elég csak Tamás apostol szavaira gondolni:


  Mondának azért néki a többi tanítványok: Láttuk az Urat. Ő pedig monda nékik: Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem. (Jn. 20:25.)


  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről!
  A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében.
  Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.
  A sebtoalett elvégzése után AlphaDerm Plus Spray terápiát indítottunk. A két kép a kezelés előtt és 7 nappal később mutatja a bal fülön lévő elváltozás állapotát. Láthatóan a jobb fülön is hasonlóan eredményes volt kezelés.

  Mondják is, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, és azt is, hogy a Photoshop csodákra képes – próbáld ki Te is az AlphaDerm Spray-t, ha eddig nem használtad volna!


  Felhasznált forrás:
  Szent Biblia. Ford. Károli Gáspár, Vizsoly, 1590

   

Hasonló termékek