Antibiotikumot tartalmaz
Vényköteles termék
Alphaderm Plus 100 ml
Alphaderm Plus 100 ml

Alphaderm Plus 100 ml
ALPHADERM Plus külsoleges oldatos spray kutyák részére A.U.V.

Vényköteles termék
Termékkód: ALPH7
Nettó súly / db 150 gr
Bruttó súly / db 160 gr
Vonalkód: 5999561546469
Márka: Alphaderm

Helyettesítő termékek

Általános
Mennyiségi egység
100
Kiszerelés
100ml
Besorolás
Állatgyógyszer
Mértékegység
Ml
Faj
Kutya
Gyógyszer
Hatóanyag
Prednizolon-bázis, Marbofloxacin, Ketokonazol
Indikáció
Antibiotikum tartalmú készítmény, Bőrgyógyászati készítmények
Gyógyszerforma
Külsőleges oldatos spray

Hatóanyag: (1 ml spray tartalmaz)

Marbofloxacin 1,025 mg Ketokonazol 2,041 mg Prednizolon 0,926 mg Gyógyszerforma: külsőleges oldatos spray Célállat faj: kutya Javallat: Kutyák akut bőrgyulladásának kezelésére, amennyiben a marbofloxacinra érzékeny Pseudomonas aeruginosa vagy Staphylococcus pseudointermedius és a ketokonazolra érzékeny Malassezia pachydermatis által okozott kevert fertőzés bizonyított. Adagolás: Csak külsőleges alkalmazásra. Használat előtt felrázandó. A készítmény ajánlott adagolása kutyáknál az adagolófej kétszeri pumpálása (két pumpálás egyenértékű kb. 0,2 ml-rel) naponta kétszer, 14 napon keresztül. A spray-vel 5 cm x 5 cm-es bőrfelület körülbelül 10 cm-es távolságból, 10 x 10 cm-es terület körülbelül 30 cm-es távolságról kezelendő. A termék alkalmazása előtt a szőrt vagy a szennyeződést a kezelt felületről el kell távolítani Kiadhatóság: állatorvosi rendelvényre. Kiszerelés: 100 ml pumpás műanyag flakonban.

Tippek és trükkök

 • ALPHADERM SPRAY? HISZEM, HA LÁTOM!

  Alphaderm Spray? Hiszem, ha látom!

  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről! A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében. Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.

  A mondás egyidős az emberiséggel – elég csak Tamás apostol szavaira gondolni:


  Mondának azért néki a többi tanítványok: Láttuk az Urat. Ő pedig monda nékik: Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem. (Jn. 20:25.)


  Lássunk tehát egy konkrét esetet az AlphaDerm Plus Spray kezelés eredményéről!
  A beteg neve Aba, 1,5 éves hím keverék kutya, az AlphaVet székesfehérvári ASKA menhelyére hozták be 2017 novemberében.
  Állapota beérkezéskor: Normál általános állapotú, alultáplált kutya, testhőmérséklete 39°C. Mindkét fülkagyló külső felületén szőrhiányos, gyulladt terület látható, nagyságuk 64 mm x 21 mm illetve 23,6 mm x 29.9 mm. A területről mikrobiológiai vizsgálatra mintát vettünk, amelyből Staphylococcus pseudintermedius és Malassezia pachydermatis volt kimutatható.
  A sebtoalett elvégzése után AlphaDerm Plus Spray terápiát indítottunk. A két kép a kezelés előtt és 7 nappal később mutatja a bal fülön lévő elváltozás állapotát. Láthatóan a jobb fülön is hasonlóan eredményes volt kezelés.

  Mondják is, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, és azt is, hogy a Photoshop csodákra képes – próbáld ki Te is az AlphaDerm Spray-t, ha eddig nem használtad volna!


  Felhasznált forrás:
  Szent Biblia. Ford. Károli Gáspár, Vizsoly, 1590

   

Hasonló termékek