Anibent Sampon Kutyának, Lime 500ml
Anibent Sampon Kutyának, Lime 500ml

Anibent Sampon Kutyának, Lime 500ml

Termékkód: AXIS04
Súly / db 548 gr
Vonalkód: 5999882459417
Márka: Anibent
Kiszerelés: 4 db
Egy kartonban: 4 db
Korosztály: felnőtt, idős

Helyettesítő termékek

Állatgyógyászati termék kutyák részére
Felhasználási javaslat: Felhasználási javaslat: A bentonit gyógyhatása évszázadok óta ismert. Az eddigi laboratóriumi vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a bentonit: Jótékony hatású a gyulladással és fájdalommal járó megbetegedésekben és bőrregeneráló hatású.
Ez egy természetes sampon mely natúr összetevőkből áll. Életkortól függetlenül, kö-lyökkutyák és felnőtt kutyák szőrére egyaránt alkalmazható. Megtisztítja és felfrissíti a szőrzetet. Bőrkímélő hatásának köszönhető, hogy a kutyánk felfrissültnek érezheti ma-gát. Használatával puhává, selymessé válik a szőr. A sampon kifejezetten a kutyák bőrének megfelelő PH értékkel rendelkezik. Mesterséges színezékektől mentes.
Javallat: kutyák részére!
Adagolás és az alkalmazás módja: Meleg vízzel mossa meg kedvence szőrét és lágyam masszírozza be a sampont, hogy felhabozzon. Öblítse le langyos vízzel és ismételje meg ezt a lépést újra, amennyiben szükséges. Próbálja meg elkerülni a szem és a fül környé-két. Alaposan öblítse ki és szárítsa meg kedvence szőrét.
Minőségét megőrzi: gyártást követő 1 évig
Tárolás: Száraz hűvös helyen, fénytől védve!
Kiszerelés: PE műanyag flakon 200ml, 500ml, 1000ml-es kiszerelési egységben
Figyelmeztetések: Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy ápolási célra!
Összetétel: Habosító tenzid; Desztillált víz; Bentonit; Növényi glicerin; Kímélő mosó-alap; Aloe vera gél; Kókusztenzid por; Rici-nusolaj; Sűrűsítő tenzid; Növényi keratin; Rokonsal; Zöldcitrom illóolaj