Applaws Cat Száraz Csirke És Kacsa, 2kg
Applaws Cat Száraz Csirke És Kacsa, 2kg

Applaws Cat Száraz Csirke És Kacsa, 2kg

Termékkód: AL4204MLA
Súly / db 2 080 gr
Vonalkód: 5060333435646
Márka: Applaws
Kiszerelés: 3 db
Egy kartonban: 3 db
Korosztály: felnőtt
Méret: Minden méretű fajtának

Helyettesítő termékek

Képtalálat a következőre: „applaws logo”

Cat Adult Csirke És Kacsa (2kg)

Az Applaws csirke és kacsa kiegyensúlyozott szárazeledel felnőtt macskáknak. Receptúrája a macskák természetes táplálkozási igényeire épít, ezért ez a szárazeledel elsősorban kiváló minőségű és ízletes csirke- és kacsahúsból készül. 80% húsrészaránya ellátja macskáját értékes, különösen jól értékesíthető állati fehérjékkel. Az eledel emellett teljesen gabonamentes, s így a táplálékérzékeny macskák is nagyszerűen tudják tolerálni. Az Applaws csirke és kacsa segít az egészséges testsúly és a soványizomtömeg megtartásában.

Az Applaws jól ismert a feldolgozott nyersanyagokkal szemben támasztott magas minőségi elvárásairól, így ez az ízletes, komplett eledel nem tartalmaz állati melléktermékeket - csak kiváló színhúst. Helyet kaptak még az eledelben különféle funkcionális összetevők is, úgy mint prebiotikum és répaszelet, melyek az emésztőrendszert támogatják és tehermentesítik. A csillogó szőrzetről és az egészséges bőrről az értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag lenolaj hozzáadásával gondoskodnak.

Az Applaws szárazeledel mellőzi a mesterséges tartósítószerek felhasználását. Az eledel hosszabb eltarthatósága érdekében alkalmazott antioxidánsok természetes szelénből és tokoferolból származnak, s a macska vitalitására és egészségére is pozitívan hatnak.

Az Applaws csirke és kacsa eledel jellemzői áttekintve: