Applaws Cat Pot Tonhallal És Tengeri Rákkal, 60g
Applaws Cat Pot Tonhallal És Tengeri Rákkal, 60g

Applaws Cat Pot Tonhallal És Tengeri Rákkal, 60g

Termékkód: AL7003
Súly / db 70 gr
Vonalkód: 5060122494878
Márka: Applaws
Kiszerelés: 10 db
Korosztály: felnőtt
Méret: kistestű, közepes testű, nagytestű

Képtalálat a következőre: „applaws logo”

Cat Pot Tonhal Tonhallal És Tengeri Rákkal

(60g)

Az Applaws prémium nedves táp 100% természetes, minőségi alapanyagokból készül, mesterséges adalékanyagok és tartósítók nélkül. Különféle ízletes fajtákban, most praktikus műanyag tálkákban veheti meg.

Az Applaws Cat Pot kiegészítő eledel, amely 100% természetes és magas minőségű alapanyagokból készül. A felhasznált csirke fajának megfelelő, hormon- és antibiotikum-mentes tenyészetekből származik. A táphoz feldolgozott halat szabad vizekben fogják. Egyik fajta előállítása során sem használnak fel állati melléktermékeket, ez az eledel csak finom filédarabokat tartalmaz.

A szaftos és ízletes eledelt praktikus műanyag tálkákba csomagolva kínáljuk: amint lehúzta a csomagolás fóliáját, tálkástól rakhatja az eledelt kedvence elé. Ez különösen ideális azon macskatulajdonosok esetében, akiknek nincs elegendő idejük vagy kedvük a macskatál takarítgatására.

Az Applaws Cat Pot teljességgel mellőzi a színező-, ízfokozó anyagokat, a mesterséges tartósítószereket és bárminemű, az eledel attraktivitását növelő adalékot. Emellett valamennyi variációja gluténmentes. Az eledel természetes állaga könnyedén meggyőz minden macskát!

Az Applaws Cat Pot eledel jellemzői tömören: