Aptus Orisolve Plus fültiszítító 100 ml
Aptus Orisolve Plus fültiszítító 100 ml

Aptus Orisolve Plus fültiszítító 100 ml

Termékkód: G230008
Súly / db 210 gr
Vonalkód: 6432100056337
Márka: Aptus
Kiszerelés: 1 db
Általános
Mennyiségi egység
100
Mértékegység
Ml
Faj
Kutya, Macska
Gyógyszer
Hatóanyag
Alkohol propilén-glikol rozmaring illóolaj szerves savak, Calendula officinalis extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus officinals oil, Tocopherol(Vitamin E)
Gyógyszerforma
Fülmosó oldat
Hatóanyag: alkohol, propilén-glikol, rozmaring illóolaj, szerves savak

Célállat fajok: kutya, macska

Javallat: Külső használatra. A fül és a külső hallójárat tisztítására

Adagolás, az alkalmazás módja: Az állat nagyságától függően 1-4 ml fülenként. Alkalmazás előtt fel kell rázni.A fülkagylót gyengén húzza el a fejtől. Az így kiegyenesített hallójáratot töltse tele a fültisztító oldattal. A fülkagyló változatlan húzása mellett mintegy 2 percig óvatosan masszírozza a fültövet úgy, hogy az oldat a hallójáratban fel és lefelé mozogjon. Minél hosszabb ideig tart a masszírozás, annál jobb az eredmény. Ezután törölje le a látható folyadékot, majd hagyja, hogy az állat a fejét rázhassa és ismételten törölje szárazra a fület.A fül- és külső hallójárat gyógykezelésének kiegészítésére:Naponta 2x ismételje a fültisztítást a fentiek szerint a gyógykezelés teljes időtartama során. A gyógykezelés befejezését követően egy hónapon át hetente 1-3 alkalommal ismételje a fültisztítást.
A tisztítást követően a fül környékének szőrén megjelenő pelyhek a tisztítás során feloldódott fülzsírból származnak. A fülzsír a fültisztító alkoholtartalmának elpárolgása után pelyhekként ismét kiválik a szőrön.A dobhártya sérülése esetén nem alkalmazható

Kiszerelés: 100 ml

Hasonló termékek