Brit Premium by Nature Senior Small/Medium kutyatáp 1kg
Brit Premium by Nature Senior Small/Medium kutyatáp 1kg

Brit Premium by Nature Senior Small/Medium kutyatáp 1kg

Csak AlphaZoo ügyfél veheti meg
Termékkód: B170819
Súly / db 1 100 gr
Vonalkód: 8595602526383
Márka: Brit
Kiszerelés: 10 db
Egy kartonban: 10 db
Almárka: Brit Premium by Nature
Faj: kutya
Méret: kistestű, közepes testű
Korosztály: idős

Brit száraztápok

Brit Premium by Nature Senior Small/Medium száraz kutyatáp

Teljes értékű száraztáp csirkével, 7 évnél idősebb, kis és közepes termetű kutyáknak. A Brit Premium by Nature professzionálisan összeállított beltartalma és kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele garantálja a száraztáppal táplált kutyák egészségét és megelégedettségét. Tekintettel a kutyaeledel fokozott emészthetőségére a napi tápadagot úgy állapították meg, hogy az ne terhelje meg az emésztőrendszert és a szervezetet, mindemellett fedezze a kutya napi tápanyagigényét.

A Brit Premium by Nature kutyatápok egyedülálló összetevőket tartalmaznak – lazac olaj (mely az egyik legtermészetesebb forrása az omega-3 zsírsavaknak) a fényes szőrzetért, a kollagén tartalmú rákpáncél és a zöldkagyló kivonat kombinálása (glükozamin, condroitin és MSM) az egészséges ízületekért, valamint vitaminok, ásványi anyagok és különféle aminosavak a szervezet általános egészségéért és ellenálló képességéért.

A Brit Premium by Nature Senior Small/Medium száraz kutyatáp jellemzői:

Etetési útmutató:

A kutya súlya (kg) 1 3 5 7 10 15 20 25
Napi adag (g) 20 45 70 90 120 160 200 230

Adható szárazon vagy langyos vízzel nedvesítve. A Brit Premium első alkalommal történő etetésekor használjon kevesebb mennyiséget és keverje össze az előző táppal majd fokozatosan növelje a Brit Premium adagját. Mindig ügyeljen arra, hogy kutyájának sok friss vize legyen.