A megrendelés még sosem volt ilyen egyszerű!

 

Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a régi Alphaportal oldal 2024. január 19-én megszűnik, és egy új verzió lép a helyébe. 

Az Alphaportal eddig is segítette partnereink tájékozódását, rendeléseik gyorsabb leadását, azonban az idő múlásával és az üzleti igények változásával is fejlődésre és megújulásra volt szükség.

Az új Alphaportal egy teljeskörű megújulást képvisel, és sokkal fejlettebb, hatékonyabb és hasznosabb lesz, mint valaha. 

A régi portál szolgáltatásainak és felhasználói élményének javítására irányuló törekvéseink eredményeként olyan új funkciókat és lehetőségeket vezetünk be, amelyek megkönnyítik az üzleti folyamatokat és segítenek a vállalkozásoknak jobb döntéseket hozni.

 

Mi változik?

 

Az új Alphaportal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az üzletáguk és személyes igényeik alapján testre szabott tartalmat és ajánlatokat kapjanak. 

Az E-vény rendszer segítségével könnyedén és jogszabályoknak megfelelve, automatizált orvosi jóváhagyással adhatnak le online rendeléseket vényköteles gyógyszerre.

A bővített termékinformációk, a pontosabb termék elérhetőségi adatok és beérkező készletekre való értesítés kérés segítik partnereinket a gyors és előnyösebb döntéshozatalban.

A részletesebb keresési funkciók, szűrők és a relevánsabb terméktalálatok segítik a vásárlókat a termékek gyorsabb és hatékonyabb kiválasztásában. 

Az új profilfelület lehetőséget kínál a számlák áttekintésére és számlamásolatok letöltésére, átlátható, könnyen követhető reklamációkezelésre.

A termékek egyszerűbb kosárba helyezése Excel lista importtal tovább könnyíti a rendelést leadást.

 

Bízunk benne, hogy az új Alphaportal megkönnyíti partnereink munkáját és segíti a hatékonyabb együttműködést.